Valuta:  
FAQ

1. Kan jeg stole på å handle på denne nettsiden?
Mange er bekymret for sikkerheten ved nettbaserte transaksjoner. Vi kan forsikre deg om sikkerheten til shipping på vår hjemmeside samt kvaliteten på produktene som selges. Det er trygt å handle her, vi vil ikke fortsette å ha betalingsinformasjonen på nettsiden etter at du shopper. Vi har heller ikke oppgi din personlige informasjon til andre parter.

2. Er min personlige informasjon sikker?
Ja, vil informasjonen KUN brukes for å lage juridiske dokumenter knyttet til transaksjonen og for levering.

3. Er det sikkert å bruke mitt kredittkort?
Det er trygt å bruke kredittkortet ditt. Fordi vår secure socket layer (SSL) software er bransjestandarden, og den beste programvaren for e-handel transaction.It vil kryptere ditt kredittkortnummer og detaljert informasjon.

4. Kan jeg bytte eller kansellere en bestilling?
Når en ordre blir sendt til oss fra vår side, pleier vi ikke å endre eller kansellere bestillingen. Ordren vil bli behandlet automatisk så snart du klikker på "sjekke ut". Du kan kontakte oss med vår kundeservice avdeling hvis du ønsker å gjøre en endring så snart du vil endre. Men på grunn av ovennevnte, kan vi ikke garantere at din ordre vil bli endret. Vi sender produktene etter at bestillingen din hos oss i noen timer.

5. Hvor lang tid det ville ta å levere produktet etter at betalingen er gjort?
Vi leverer produktet innen 2 virkedager etter transaksjonen eller på omtrentlig leveringsdato nevnt av deg i bestillingsskjemaet, dersom det er senere.

6. Hvis ordren er tapt i transitt?
Vi leverer orden igjen hvis den er mistet i transitt.

7. Hva er dine betalingsvilkår?
Vi aksepterer følgende kredittkort direkte med vår konto: Visa, MasterCard etc. For første gang kundene, Vennligst sørg for å plassere din bestilling til din fakturaadresse, eller vi vil nekte transaksjonen.
  Vi tar også bestillinger betalt via Western Union og Bank Transfer, Hvis du ønsker å betale med dem, kan du gjerne kontakte oss for detaljer.

Den Parajumpers Jacketcan gi deg en følelse av mektig. Rundt grunnlag av mektige, kan Parajumpers jakke også legges med mote elementer. Når du går på gaten, vil du være i rampelyset og one of a kind. Bortsett fra, vil Parajumpers Outlet skapt av høyere klasse komponenter bringe deg komfort og warmness. Når du er i første synet av Parajumpers jakke, vil du ha en ønsker å kjøpe den. Den Parajumpers jakke er i relativt enkel stil som gjør deg trendy og stilig. Dette Parajumpers Jakker egenskaper avtagbar coyote pels rysjer rundt en justerbar hette og to høye hånd varmere lommer for å holde deg varm hele vinteren. Svart er trendy i vinter. Når du setter på Parajumpers Jacket Black, vil du stå i forkant av moten. Hvis du er en dame som er følsomme for mote, kan du innse at svart er kjent som et symbol av mystikk. Du vil bli enda mer kul og mystisk når du er ute med Parajumpers jakke.