Valuta:  
Returner & Exchanges

1. Tilbake

1. Vi tillater bare en komplett refusjon for elementer som har problemer forårsaket av oss.

2. Dersom retur pakken ikke inneholder alt tilbehør og deler den ble levert med, vil kostnaden av tilbehør og deler trekkes fra det totale produktet prisen og kan bare garantere en delvis refusjon.

3. Hvis av noen grunn, må du endre størrelse, farge eller refusjonen er under grunnen av "motsetning", vil leveringen kostnaden trekkes fra det totale produktet prisen.

2. Exchanges
 
Vi tar imot utvekslinger for en annen størrelse eller farge innen 30 dager etter den opprinnelige bestillingen utsendelse dato. Vennligst kontakt oss med din Ordre-ID og en av våre medarbeidere vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å utveksle elementer til en annen stil, ville du må returnere varene for refusjon (som per Returrett) og plasser en ny bestilling for den stilen du foretrekker.
 
Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.

Vi vil ikke dekke frakt kostnadene for utveksling, vil du være ansvarlig for returporto og for frakt og håndtering kostnader for frakt av utvekslet elementene tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger sporing og forsikring når du sender produkter til oss for din egen beskyttelse, som vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

Den Parajumpers Jacketcan gi deg en følelse av mektig. Rundt grunnlag av mektige, kan Parajumpers jakke også legges med mote elementer. Når du går på gaten, vil du være i rampelyset og one of a kind. Bortsett fra, vil Parajumpers Outlet skapt av høyere klasse komponenter bringe deg komfort og warmness. Når du er i første synet av Parajumpers jakke, vil du ha en ønsker å kjøpe den. Den Parajumpers jakke er i relativt enkel stil som gjør deg trendy og stilig. Dette Parajumpers Jakker egenskaper avtagbar coyote pels rysjer rundt en justerbar hette og to høye hånd varmere lommer for å holde deg varm hele vinteren. Svart er trendy i vinter. Når du setter på Parajumpers Jacket Black, vil du stå i forkant av moten. Hvis du er en dame som er følsomme for mote, kan du innse at svart er kjent som et symbol av mystikk. Du vil bli enda mer kul og mystisk når du er ute med Parajumpers jakke.