Valuta:  
Sende & Sporing

1. Skipsfart

 

Areal

Tid

 Airmail

 United States, Canada

 10-15 virkedager

 Australia, New Zealand, Singapore

 10-11 virkedager

 United Kingdom, France, Spain, Germany,Netherlands, Japan, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Norway, Portugal, Sweden,Switzerland

 10-15 virkedager

 Italy, Brazil

 10-25 virkedager

 Other countries

 10-15 virkedager

 EMS

 6-10 virkedager til hele verden

 DHL/UPS

 4-8 virkedager

2. Sporing

En forsendelsesbekreftelse er sendt til deg så snart du har kjøpt produktet er levert, som vil tillate deg å spore statusen på din forsendelse online.

Hvis du ikke er helt fornøyd, eller om det er en uoverensstemmelse med din bestilling, vennligst beholde all dokumentasjon og emballasje og kontakt oss umiddelbart ved å sende en epost, eller klikk Online Support for hjelp.

Den Parajumpers Jacketcan gi deg en følelse av mektig. Rundt grunnlag av mektige, kan Parajumpers jakke også legges med mote elementer. Når du går på gaten, vil du være i rampelyset og one of a kind. Bortsett fra, vil Parajumpers Outlet skapt av høyere klasse komponenter bringe deg komfort og warmness. Når du er i første synet av Parajumpers jakke, vil du ha en ønsker å kjøpe den. Den Parajumpers jakke er i relativt enkel stil som gjør deg trendy og stilig. Dette Parajumpers Jakker egenskaper avtagbar coyote pels rysjer rundt en justerbar hette og to høye hånd varmere lommer for å holde deg varm hele vinteren. Svart er trendy i vinter. Når du setter på Parajumpers Jacket Black, vil du stå i forkant av moten. Hvis du er en dame som er følsomme for mote, kan du innse at svart er kjent som et symbol av mystikk. Du vil bli enda mer kul og mystisk når du er ute med Parajumpers jakke.